Mehteran vatandaşları Osmanlı'ya götürdü

Mehteran vatandaşları Osmanlı

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organize ettiği Ramazan Sokağı etkinliğinde Cumhuriyet Meydanı gün geçtikçe daha kalabalık hale geliyor.

GECE GEÇ SAATLERE KADAR PROGRAM

Ramazan Sokağı iftar sonrası vatandaşlarımızın uğrak yeri oldu. Her geçen gün daha çok ilginin arttığı Cumhuriyet Meydanını vatandaşlarımızın nefes alma yeri oldu. Gece geç saatlere kadar Ramazan Sokağı stantlarında bulunan esnafımızın yüzü de gülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın dünkü programında yine Ramazan Sokağı vardı. Saygılı etkinlik alanına Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Meclis Başkanvekili Çakır Yıldırım, MÜSİAD Başkanı N.Haşim Baloğlu ve bazı meclis üyeleri ile katıldı.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar etkinlik alanında sohbet ederek Mehteran takımını dinlediler. Mehteran takımı etkinlik alanında bulunan vatandaşlarımız büyük ilgisini çekti. Mehteran takımının gösterisi gece 00:00’ ta sona erdiğinde vatandaşlarımız Mehter takımı ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Saygılı etkinlik alanında ayrılırken esnaf ve vatandaşlarımız ile sohbet etti. Bir grup genç Başkan Saygılı ile fotoğraf çekinmek istedi. Başkan Saygılı gençlerin bu isteğini kırmayıp etkinlik alanına gelen gençlerle hatıra fotoğrafı çektirerek alandan ayrıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ